As dori sa aflu ce demers legal pot face in legatura cu vecinii care asculta zilnic muzica la maxim intr-un bloc de apartamente. Precizez faptul ca deranjarea linistii publica prin ascultarea muzicii la maxim se desfasoara aproape zilnic incepand cu ora 11:00 pana tarziu dupa amiaza, 16:00 - 17:00, deci nu doar in timpul orelor de liniste care pentru blocul nostru au fost decise ca fiind intre 14:00 - 17:00.
si in timpul orelor de liniste de ce i-ati suporta?
zgomotul produs de muzica nu e un zgomot tehnic produs de vre-un aparat de care chiar au nevoie sa sa isi faca treaba...
inregistrati zgomotele, de preferat cu un aparat care afiseaza clar data si ora evenimentelor, si folositi si martori daca se poate. dupa care, faceti plangeri la politie ori de cate ori va deranjeaza. se pot depune online foarte usor. va ajut cu mare drag pe oricine cu modele de plangeri sau metoda de depunere online.
ma puteti contacta la adresa: roana99@gmail.com
Ore de liniste
SirbuMihai
Doresc si eu sa stiu care sunt orele de liniste,va rog! Astazi imi serbez ziua de nastere si am imprumutat un sistem mai puternic. Nici nu i-am dat drumu\' ... (vezi toată discuția)