Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi

Noul newsletter avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Primești zilnic, în căsuța ta de email, o sinteză cu cele mai importante noutăți, analize și știri de context. Înscrie-te gratuit!

Noul newsletter avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... înregistrare la serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

înregistrare la serviciu

bună ziua ...am o problema cu o colega care a făcut premeditat, fără știrea mea înregistrari cu mine purtând diverse discuții cu terțe persoane ... aceasta persoana face în permanenta greșeli și săptămâna trecută i am făcut referat. bineînțeles ca s a răzbunat pe mine trimițând acele înregistrări pe whatsapp unei persoane din conducere ....avea voie sa ma înregistreze? ce pot face ? menționez ca nu știu ce contin înregistrările respective , dar agita telefonul catre mine și ma ...." avertizează " cu ele ......multumesc anticipat de sfaturi
Ultima modificare: Luni, 17 Mai 2021
lilianabre, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nevrie , utilizator 11:03, 19 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acele discutii erau de natura privata ?
Depinde dacă discuțiile erau în interes de serviciu sau nu.
tot timpul își făcea de lucru când eram cu cineva de vorba , dar puneam pe seama faptului ca este bârfitoare si ca trage cu urechea
...nu știu concret ce contin, dar presupun ca .....importante pentru ea sunt cele în care comentam despre vreun sef ....

Depinde dacă discuțiile erau în interes de serviciu sau nu.

5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inregistrarea realizată de salariat fără acordul persoanelor ale căror discuții au fost înregistrate constituie o încălcare a legii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si cand agita telefonul ce va spune? Poate fi o forma de santaj...

Alte discuții în legătură

Prelevare și conservare probe video sorein sorein Am fost victima unui incident într-un magazin dotat cu camere de supraveghere. Dorind să acționez în judecată magazinul (agresiune), mă bazez pe ... (vezi toată discuția)
Inregistrarile audio (facute fara acordul persoanelor inregistrate) sunt valabile in instanta? nicoleta1975 nicoleta1975 Inregistrarile audio (facute fara acordul persoanelor inregistrate) sunt valabile in instanta? (vezi toată discuția)
Inregistrare audio ContSters101235 ContSters101235 Buna ziua. Stiu ca inregistrarile audio nu sunt admise ca probe in instanta. Intrebarea mea este: S-ar putea folosi aceste inregistrari in cursul anchetei ... (vezi toată discuția)