Buna ziua ! Daca am fost obligată să semnez Demisia , și nu am semnat , iar ulterior am primit acasă o scriitoare cu preaviz de 20 de zile cu motivul ( desființarea postului ) și nici nu mă lasa să merg la munca nici în preaviz .. ce e de facut ? Practic am fost dată afară pe nedrept , și am fost jignită ...am fost mana dreaptă în firma pusa de șefu , iar nevasta lui a interpretat altceva .. și ma dat afara în șuturi , eu fiind mana dreapta în firma cu permisiunea șefului am avut acces la camere , tot circul asta sa întâmplat în firma , eu am toata filmarea ( imagine voce ) când mi-a luat cheile și mă obligă să semnez că dacă nu îmi desface contractul cu i , eu m-am luat și am plecat atunci .. și acasă după câteva zile îmi trimite scrisoarea cu preaviz .. Ce pot face în privința asta ? Ce poate fii in avantajul meu daca merg in instanță ? Și trebuie să îmi plătească salariul in preaviz ? chiar daca nu m-au lăsat să lucrez ? Țin să menționez că am 3 ani vechime în firma asta ! Aștept un răspuns ! Mulțumesc !