avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... In legatura cu veniturile obtinute in timpul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

In legatura cu veniturile obtinute in timpul Concediului pentru ...

In legatura cu veniturile obtinute in timpul Concediului pentru Cresterea Copilului , inteleg ca se accepta a avea si venituri impozabile din alte surse, As vrea sa inteleg exact la ce se refera “de 5 ori venitul minim (6250ron)”, la suma de 6250 obtinuta lunar? Sau intr un an intreg?
As vrea sa inchiriez un apartament cu suma de 2000 ron/lunar, mi ar afecta in vreun fel indemnizatia pentru cresterea copilului?
Cel mai recent răspuns: RuxandraLarisa , utilizator 14:50, 16 Iunie 2021
6250 lei net/an calendaristic este suma pe care o puteți realiza.

Pentru veniturile realizate din chirii pe durata cat sunteti in CCC, intrebati la AJPIS.
Multumesc!
Ati intrebat la Ajpis?care a fost raspunsul?Multumesc

elazarescu a scris:

Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament pe perioada concediului de crestere copil Letutza Letutza Buna ziua, As dori sa stiu, daca sunt in concediu de crestere copil si doresc sa inchiriez un apartament pentru care o sa iau o anumita suma. Este posibil sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma puteti ajuta va rog cu un raspuns? pe perioada ... madalinavaleria madalinavaleria Buna ziua! Ma puteti ajuta va rog cu un raspuns? Pe perioada concediului de crestere copil in care primesti indemnizatie mai poti obtine si venituri din ... (vezi toată discuția)
Venit chirii dacă afectează indemnizație crestere copil. Bianca Adriana Bianca Adriana Dacă sunt în creștere copil și obțin venituri din chirii de app 8400 lei anual ce se întâmplă cu indemnizația pt creștere copil, se suspendă? (vezi toată discuția)