avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fotografiere intre angajati in timpul programului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fotografiere intre angajati in timpul programului de lucru

Buna ziua,

ce reglementari se pot introduce in Regulamentul Intern privind fotografierea angajatilor intre ei?
Poate firma interveni in vreun fel daca un angajat fotografiaza un alt angajat in timpul programului de lucru sau poate stabili interzicerea fotografierii atata timp cat angajatii isi folosesc telefoanele personale pentru acest fapt? Se poate sanctiona?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:01, 25 Mai 2021
Cam greu de dat un raspuns ... insa puteti mentiona in Reg.Intern (ca opinie personala) :
Este interzisa difuzarea de imagini care prezintă interioare ale locului de munca, decat cu acordul celui care îl ocupă în mod legal..
Utilizarea telefonului personal în timpul orelor de program este interzisa, cu exceptia situatiilor de forma majora sau a unor evenimente familiale deosebite.....
Telefoanele mobile pot fi utilizate si in cazul obtinerii pe film a unor imagini care pot genera situatii deosebite - accidente, incidente, etc.
In mod normal, pentru obtinerea unor imagini cu colegi este nevoie de acceptul acestora.
Buna ziua,

eu ma refer la un fapt ca un angajat il fotografiaza pe alt angajat, in timpul programului de lucru, fara a avea un motiv. Cum poate firma sa proteje angajatul fotografiat? Multumesc frumos.
Daca nu cititi bine raspunsurile , atunci vom relua postarile la infinit .
Buna ziua,

am citit foarte bine raspunsurile insa nu consider ca am primit raspunsuri la toate intrebarile, ex. daca firma poate sanctiona angajatul care fotografiaza alt angajat pentru ca asa vrea el, nefolosind pozele in vreun scop. In Reg. intern este mentionata partea propusa de d-voastra cum ca utilizarea telefonului personal este interzisa etc. dar angajatul respectiv poate folosi telefonul de serviciu pentru fotografiere. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Telefonul in timpul programului de lucru - baze legale med1381 med1381 Buna ziua, inca de la reinceperea activitatii, angajatorul mi-a precizat (desi nu este specificat nicaieri acest lucru in scris si nici macar in scris nu ... (vezi toată discuția)
Posibilă hărțuire florinm. florinm. Bun găsit. Am următoarea problemă: în urma unor disensiuni cu un vecin, legate de ocuparea abuzivă de către acesta a unei uscătorii care este ... (vezi toată discuția)