avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comenzi online din afara UE: Exista o limita ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comenzi online din afara UE: Exista o limita ...

O intrebare despre comenzi online din afara UE:
Exista o limita la numarul de produse care poate fi comandat intr-o tranzactie?
De exemplu,daca as vrea sa comand o suta de produse(persoana fizica,nu firma) ,mi s-ar interzice sa le ridic de la oficiul postal/vamal ?
ma refer la produse de mici dimensiuni,gen pixuri,brelocuri,etc
nu ma deranjeaza sa platesc taxele aferente. tva si eventual taxa de import.ma intereseaza sa nu-mi blocheze produsele .
Ultima modificare: Luni, 24 Mai 2021
lucianGh4, utilizator

Alte discuții în legătură

Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)
Produse din china mircearadu123 mircearadu123 Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu produsele din china,de ce trebuie ca agentul vamal sa desigileze coletul si sa imi ceara o foaie A4 (un printsreen) ... (vezi toată discuția)
Cumparaturi pe ebay,shipping, taxe vamale, taxe postale, tva.... ContSters169673 ContSters169673 Am cumparat niste pandantive si cercei de argint si doua ceasuri de mana vechi, am platit valoarea lor 830 dolari + 70 dolari shipping + 33 taxa de paypal, ... (vezi toată discuția)