Buna ziua.Am citit foarte multe discutii de pe acest forum, legate de salariul compensatoriu dar tot am niste dubii, asa ca o sa va prezint exact situatia in care ma aflu eu si inca 8 colegi de servici.
Firma in cadrul careia lucrez nu are nici un contract momentan si din lipsa lucrarilor s-a luat hotararea ca toti angajatii firmei sa fie trimisi in somaj, in 3 transe, cate 9 persoane odata.
Pe data de 22 .12.2009 ni s-a dat sa semnam o decizie prin care eram trimisi in preaviz 20 de zile lucratoare(primii 9 angajati), incepand cu data de 21.12.2009. In cadrul firmei nu exista un contract colectiv de munca si nici sindicat, doar este o firma de 30 de angajati.
Intrebarea mea este daca avem dreptul la salariul compensatoriu
In cazul altei firme se intampla acelasi lucru, doar ca firma respectiva are doar 6 angajati, inclusiv directorul. Aceste pesoane au dreptul la salariu compensatoriu?Va rog sa ma ajutati in aceasta problema dar si cu suportul legal aferent.
Multumesc anticipat
Salariu compensatoriu
Elena S
Buna seara! Sper sa reusesc sa aflu ceea ce ma intereseaza f mult... Sunt in preaviz de 20 de zile in conformitate cu art 73, alin 1... Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)