avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am terminat 9 clase,ma pot înscrie la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am terminat 9 clase,ma pot înscrie la seral sau fără ...

Buna ziua!
Am terminat 9 clase,ma pot înscrie la seral sau fără frecventa pentru a continua cu clasa a 10 sau trebuie sa o fac din nou pe a 9?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:41, 26 Mai 2021
Dacă sunt absolvite cele 9 clase atunci va înscrieți in clasa a X-a.
Am întrebat la liceu și mi-au spus ca trebuie sa reiau din clasa a 9,Menționez ca am finalizat clasa a 9,la începutul clasei a 10 am renunțat
Intrebati si la Ministerul Educatiei sau la I.S.J.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Continuarea studiilor Gabriela71 Gabriela71 Buna ziua as dori sa stiu daca o persoana care a terminat acum cativa ani doar 10 clase mai poate continua studiile.Problema este ca nu are nici o dovada a ... (vezi toată discuția)
Important - cum se face inscrierea dupa "abandon scolar"? Madalina17 Madalina17 Cum pot afla cum se face inscrierea din nou si in ce timp la un abandon scolar in clasa a IX-a ? (vezi toată discuția)
Continuare studii liceale stefanvvv stefanvvv Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu niste raspunsuri: un prieten de-ai mei a absolvit 10 clase, are ceva diploma de bobinator, iar apoi s-a inscris la o ... (vezi toată discuția)