avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Destituirea din functia publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Destituirea din functia publica

Cum se poate solicita desfacerea contractului de munca al unui functionar public?
Este vorba de o femeie care in timpul orelor de servici se culca cu sotul meu si care la sfarsitul lunii isi ia salarul!! Exista vreo posibilitate de a solicita sa fie data afara?
Va multumesc
V. S.
Cel mai recent răspuns: s_mari , utilizator 21:30, 20 Ianuarie 2010
Nu, cu sms-urile nu se poate demonstra nimic, si oricum, sanctiunea ar fi probabil diminuarea drepturilor salariale pentru o perioada de la 1-3 luni. Daca io scriu cuiva un sms, ca m-am decis sa pun o bomba sub masina lui Obama, in timpul orelor de program...cine credeti ca va lua de buna? :)
Va inteleg necazul, dar, revin la parerea mea : discutati cu sotul dvs. si rezolvati problema intre voi. :)
Arhiva de mess poate fi o dovada in justitie?
Multumesc
numai sa nu fie proba impotriva dv de savarsire a infratiunii de violare a secretului corespondentei (vezi cazul cioaca-elodia :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiune functionar public laluca laluca Ce sanctiune poate primi un functionar public care lipseste nemotivat de la serviciu 2 zile(s-ar putea sa fie in concediu medical dar nu a anuntat pe ... (vezi toată discuția)
Detasare - absente nemotivate bryan bryan Va prezint urmatoarea situatie; un functionar public este detasat de institutie, ia act de acest lucru insa nu se prezinta, la locul de munca , dupa o ... (vezi toată discuția)
Sanctionat disciplinar cu ''mustrare scrisa'' beneerika beneerika buna. Doresc sfatul dvs in legatura cu o problema: sunt functionar public si recent am primit o dispozitie prin care am fost anuntat ca sunt sanctionat ... (vezi toată discuția)