avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cunoscand numarul dosarului de la Parchet 3250/P/2020 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cunoscand numarul dosarului de la Parchet 3250/P/2020 (de pe ...

Cunoscand numarul dosarului de la Parchet 3250/P/2020 (de pe langa Judecatoria Pitesti), mi s-a comunicat verbal ca a fost trimis in judecata. Cum pot afla numarul dosarului in instanta? Precizez ca nu sunt parte in dosar.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 12:22, 5 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cautati dupa nume, oricum primiti citatie.
Pai nu cunosc nici numele inculpatilor! Eu doar am sesizat la Garda Forestiera taierea copacilor... iar Comisarul de la Politie mi-a zis pur intamplator de trimiterea dosarului in instanta...
Nu am calitatea de persoana vatamata!
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iunie 2021
aidu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare de proprietate,distrugere si plac cadastral ce nu poate fi efectuat... litan litan Buna seara. Vecinul mamei mele i.a incalcat proprietatea taindu.i copacii din gradina si desfacandu.i gardul construit cu mai bine de 15 ani in urma,pe motiv ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma unui eveniment rutier, s-a deschis dosar penal ... andreea16099 andreea16099 Buna ziua, In urma unui eveniment rutier, s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala (mentionez ca victima a facut doar un control de jumatate de ora ... (vezi toată discuția)
Sentinta ciudata maria482 maria482 R O M Â N I A JUDECATORIA PITESTI SECTIA PENALA Sentinta Penala Nr. 2150 Sedinta publica de la 10 iunie 2010 Completul compus din: PRESEDINTE ... (vezi toată discuția)