avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua! Am o hotărâre civilă, in urma unui ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua! Am o hotărâre civilă, in urma unui accident rutier ...

Buna ziua!
Am o hotărâre civilă, in urma unui accident rutier in care am fost vinovata, prin care sunt obligată sa plătesc partii vătămate o suma de bani, reprezentând cheltuieli de judecată, și o suma de bani, reprezentând despăgubiri materiale. In hotărâre se menționează ca asiguratorul meu ma despăgubește doar pentru cheltuielile materiale datorate reclamantului, nu și pentru cheltuielile de judecată. Exista vreun demers pe care as putea sa îl fac pentru a-mi recupera și cheltuielile de judecată de la asigurator?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 14:17, 6 Iunie 2021
Asiguratorul este garantul soferului. Daca este o sentinta cu cale de atac, faceti apel!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier ctln_tns ctln_tns In urma unui accident rutier soldat cu vatamarea corporala a unei persoane si moartea celeilelte persoane instanta a hotarat ca inculpatul sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Accident cu vătămare corporală. cât trebuie să plătească șoferul vinovat? Emitza Emitza Cât trebuie să plătească un șofer care se declara vinovat într un accident rutier în urma căruia a rezultat o victimă cu fracturi și entorsă la ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)