avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Constatare amiabila intocmita fals
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Constatare amiabila intocmita fals

Buna ziua!
Am avut un accident rutier in care am fost lovita din spate, eu fiind partea pagubita. La fata locului am completat constatarea amiabila si am semnat-o impreuna cu celalalt sofer. Eu am depus dosar de dauna la asiguratorul lui, asa cum era normal.
Ulterior am primit dosar de la Judecatorie de unde am aflat ca el a intocmit o alta constatare amiabila semnata fals in numele meu, in care a declarat ca eu am dat cu spatele iar apoi a depus dosar la asiguratorul meu, el fiind partea pagubita. Firma mea de asigurari a acceptat dosarul lui fara sa ma cheme ca parte implicata in accident sa iau la cunostinta si sa semnez acest dosar.
In dosarul de la Judecatorie se solicita de catre firma de reparatii unde el si-a reparat masina, valoarea reparatiilor efectuate, catre firma mea de asigurari.
Eu am ajuns ca intervenient fortat in acest dosar.
Mentionez ca asigurarea mea a ajuns la el fara sa-mi dau seama ca nu trebuie sa fac accest lucru, dar la momentul accidentului eram cu copilul in masina si s-a speriat, nu am mai stiut ce sa fac.

Ce ar trebui sa fac pentru rezolvarea acestei situatii?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iunie 2021
icflorea, utilizator
Cel mai recent răspuns: icflorea , utilizator 09:55, 5 Iunie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces iuly30 iuly30 daca nu ma prezint la procesul in care am fost citat ca intervenient fortat care sunt consecintele este obligatoriu sa depun intampinare? la data de 03082010 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in data de 10 iunie 2020 am fost vinovat de producerea ... david V david V BUNA ZIUA IN DATA DE 10 IUNIE 2020 AM FOST VINOVAT DE PRODUCEREA UNUI ACCIDENT RUTIER SOLDAT CU PAGUBE MATERIALE(mai exact am lovit 2 masini , am mers la ... (vezi toată discuția)
Am primit citatie. Elemer.Ilyes Elemer.Ilyes Buna ziua! Am avut un accident rutier anul trecut, vinovat fiind eu, am facut constatare amiabila si i-am dat asigurarea (Masina nu e pe numele meu, e ... (vezi toată discuția)