avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua! Dosarul nr. 9749/279/2020 de la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua! Dosarul nr. 9749/279/2020 de la Judecătoria Piatra ...

Bună ziua! Dosarul nr. 9749/279/2020 de la Judecătoria Piatra Neamț soluționat la 24.03.2021 cu respingerea acțiunii în care s-a formulat cerere de apel simplă fără motive imediat după pronunțare figura până acum câteva zile la mențiuni căi de atac cu apel depus, apoi după depunerea motivelor cu o nouă mențiune de apel, acum apare la rubrica respectivă că nu există mențiuni și ca atare nu mai știu dacă se merge mai departe cu apelul. De ce nu mai figurează pe site-ul judecătoriei cu apel declarat?

Alte discuții în legătură

Hotarare de la judecatorie cu drept de apel la tribunal Cristi_37 Cristi_37 Am avut o hotarare nefavorabila dupa o plangere contraventionala la Judecatoria municipiului Roman. Hotararea imi dadea drept de apel in 30 de zile de la ... (vezi toată discuția)
Cand se face apel sau recurs la o hotarare judecatoreasca? carmenbn carmenbn Sotul meu este parte intr-un proces,care s-a incheiat in aprilie. Pe site apare asa:\\"Solutia pe scurt: Respinge cererea principală, ca neintemeiata. ... (vezi toată discuția)
Ordonanța președințială, judecătorul nu a motivat sentința, dar termenul de apel e 5 zile de la pronunțare. ce pot face eu că reclamant? MYK272est MYK272est Buna ziua! Am avut la judecătorie un dosar, ordonanța președințială pt suplinire acordul tatălui pt pașaport minor, pt a merge în Spania cu mama, ... (vezi toată discuția)