avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... LEGISLATIA IN CONSTRUCTII
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

LEGISLATIA IN CONSTRUCTII

LEGISLATIA IN CONSTRUCTII

Buna seara! Vă supun atentiei următoarea problemă, pentru care puteți să îmi oferiți sprijin. Căror instituții ale statului român ar trebui să mă adresez dacă locuiesc într-un complex rezidențial, dezvoltatorul construiește un centru de afaceri, dar depozitarea materialelor de construcții necesare acestuia se face pe strazile din incinta complexului nostru?
Pe scurt, sunt nenumărate grămezi de pământ, pietriș etc., pe care constructorul le depozitează direct pe străzile din complex. De asemenea, ar fi de mare ajutor pentru mine dacă mi-ați putea preciza legislația în vigoare, cu privire la regulile de construire.
Totodată, mizeria lăsată pe străzile din incinta complexului de mașinile care au legătură cu noua construcție - mașini de mare tonaj - ori a mizeriei rezultate în urma construirii acestui centru este insuportabilă. M-aș putea adresa chiar DSP-ului pentru aceste aspecte? Este vorba de sticle, pet-uri, cuie, suruburi, tuburi de silicon, unelte și ustensile de construit etc.
De asemenea, canalizarea a fost înfundată de către constructor cu nenumărate materiale de construcții, fapt ce a condus la nenumărate neplăceri în aceste zile ploioase.
Vă mulțumesc anticipat și m-ar bucura daca mi-ați preciza chiar și numai actele normative ori instituțiile la care pot apela pentru solicitările mele!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:31, 13 Iunie 2021
Sesizati oficial autoritatea garzii de mediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa infiltrata apartament RoxanaCio RoxanaCio Buna ziua! Stam la etajul 1 intr-un apartament, iar etajul 2 este un etaj retras, adica vecinii de sus au terasa mare. Au fost cateva zile mai ploioase si ... (vezi toată discuția)
Fise post iulia_ghi iulia_ghi Buna seara!! Am si eu nevoie de niste fise de post. Cine ma poate ajuta??? Ptr. -sef serviciu comert cu amanuntul si ridicata -FISA POSTULI CONDUCATOR ... (vezi toată discuția)
neconstitutionalitatea obligativitatii informarii asupra avantajelor medierii Luisa Mitroi legalista.ro Luisa Mitroi legalista.ro În octombrie 2012 Curtea Constituţională a Italiei a declarat neconstituţională obligativitatea procedurii medierii, pe motivul restricţionării ... (vezi toată discuția)