avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate pot cumpara ...

Daca sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate pot cumpara proprietati in Romania ? Daca da, procedura e similara cu cea pentru cei ce au domiciliul in Romania ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:33, 17 Iunie 2021
Puteti cumpara si da, procedura e aceeasi, nu e cine stie ce procedura, va prezentati la notar si va legitimati cu pasaportul crds

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean roman cu domiciliul in strainatate mike2012 mike2012 Daca legea prevede ca un cetatean roman cu domiciliul in strainatate nu poate detine decat pasaport ( el avand totusi in tara proprietati) atunci ma intreb, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate si ... And rei And rei Buna ziua. Sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate si nu reusesc sa reinnoiesc pasaportul romanesc. Mi se cere certigicat de casatorie inregistrat ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate expirata!!! andinaa andinaa Fiindca buletinul meu urmeaza sa expire am mers la evidenta populatiei sa vad ce acte sunt necesare pentru eliberarea noului buletin si am aflat cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)