avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua , Avem un angajat de curand de 2 luni care a ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua , Avem un angajat de curand de 2 luni care a suferit ...

Buna ziua , Avem un angajat de curand de 2 luni care a suferit un accident de munca in timpul orelor de lucru , angajatul respectiv nu a mai lucrat nicaeri in ultimele 12 luni anterior datei angajari la societatea noastra din mediu privat , avand in vedere ca nu are stagiu de cotizare la cas de 6 luni in ultimele 12 luni calendaristice ii putem plati concediu medical ? si ce acte i putem solicita daca daca el are stagiu de cotizare incomplet , concediu medical eliberat de la medic sau adeverinta de la medicul de familie sa putem motiva absentele de la locul de munca ? putem sa i platim concediu medical ?
Consultanţii care participă la discuţii în forum o fac voluntar, fără a fi motivaţi în vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie să înțelegeți că nimeni nu este obligat să răspundă întrebării dumneavoastră.
Fiecare utilizator raspunde in limita timpului disponibil.
ok , am inteles ,doresc atunci sa numai fiu sunat sa prelungesc abonamentul premium .
Nu le puteti plati concediu medical de boala fara stadiul de cotizare obligatoriu.
Pentru lamuriri suplimentare trebuia sa postati in alta sectiune de forum - somaj, asigurari sociale, concedii medicale.
Pe aceasta sectiune se fac comentarii numai pentru concedii medicale emise in urma unui AM.
@Popa Gheorghe
Pot plăti concediul medical din fonduri proprii, nu le este interzis, dar nu îl pot deconta.
Și eu am abonament Premium, dar nu am văzut să scrie undeva că beneficiem și de răspunsuri la întrebările puse pe forum.
daca nu beneficiem de raspunsuri atunci de ce mai ar trebui sa facem abonament premium ?

Alte discuții în legătură

Plata concediu medical accident de munca marianadavid marianadavid Buna seara, Un angajat a suferit un accident de munca, la 2 saptamani de la angajare. A avut in total 30 de zile de concediu medical. Intrebarea este : i ... (vezi toată discuția)
Concediu medical accident de munca margareta2 margareta2 Va rog sa-mi spuneti daca pot plati un concediu medical pentru accident de munca, in conditiile in care angajatul nu are stagiul compet de cotizare (are doar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, soțul meu a avut un accident de munca la începutul ... Andagrig4 Andagrig4 Bună ziua, soțul meu a avut un accident de munca la începutul lunii foarte grav,lovitura la coloana cervicala și acum este semiparalizat de la gat în ... (vezi toată discuția)