avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Sotul meu s-a intors din Anglia, cum ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Sotul meu s-a intors din Anglia, cum procedam pentru ...

Bună ziua. Sotul meu s-a intors din Anglia, cum procedam pentru prima de instalare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:08, 26 Iunie 2021
Va adresati AJOFM-ului .

Legea 76/2002
art. 76^1
(1) Prima de instalare se acordă și persoanelor de cetățenie română care și-au exercitat dreptul la liberă circulație a lucrătorilor în spațiul Uniunii Europene și Spațiul Economic European pe o perioadă de cel puțin 36 de luni, în cuantumurile stabilite la art. 75 alin. (2)-(4) și cu respectarea condițiilor prevăzute la art. 75^1 și 76.
(2) Dispozițiile alin. (1) se aplică persoanelor în situația întoarcerii la domiciliul de pe teritoriul României sau la noul domiciliu ori reședință pe care îl/o stabilesc pe teritoriul României și se încadrează în muncă în localitatea de domiciliu/reședință sau în localitățile învecinate acesteia, iar localitatea respectivă se află în una dintre zonele prevăzute în Planul național de mobilitate, potrivit art. 75^1 alin. (2).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua as avea nevoie de mai multe detalii privind legea ... Alex_alin Alex_alin Bună ziua As avea nevoie de mai multe detalii privind legea 76/2002 cu privire la prima de instalare. Eu și soțul ne am reîntors în România după ce am ... (vezi toată discuția)
Cum ma înscriu alexandru.25 alexandru.25 Muncesc de doi ani in Anglia și as vrea sa ma întorc acasă ca sa pot beneficia de acest program. Cu cine trebuie sa vorbesc sau cum ma înscriu ? (vezi toată discuția)
Bună, sunt in italia din 2017 fara intoarcere in tara, sunt ... StrainInTaraMea StrainInTaraMea Bună, sunt in Italia din 2017 fara intoarcere in tara, sunt 4 ani din care 1 an si 4 luni am muncit cu acte in regula, acum sunt in şomaj şi aş vrea să ... (vezi toată discuția)