avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatoriti un tunisien
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatoriti un tunisien

Buna ziua!

As dori sa stiu ce fel de documente sunt necesare in 2021 pentru ca un cetatean tunisian se se casatoreasca in Romania cu o persoana cu cetatenie romana.
Oare ar fi problema la cununie daca ar veni cu visa de Franta? Si in acest caz se poate cere permisiunea de sedere dupa casatorie?

Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 20 Iunie 2021
kamillaincze, utilizator
Cel mai recent răspuns: Viorel Iordache , Alte profesii 09:56, 22 Iunie 2021
Poate venii cu viza de Franta, va casatoriti, apoi poate obtine permis de sedere, fara a mai pleca din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce e de facut pentru ca sotia (cetatean strain) sa nu aiba nevoie de viza pentru a calatori in u.e? Cristi_stelistu01 Cristi_stelistu01 Buna ziua, Sunt Cristi cetatean roman, m-am casatorit civil pe teritoriul statului Cipru cu o cetateana a Republici Moldova. Am dorii sa venim in Romania ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean tunisian nicole4370 nicole4370 as vrea sa stiu ce acte ii trebuiesc atat lui ca tunisian cat si mie ca romanca, avand in considerare ca va avea loc casatoria in Romania. in cat timp poate ... (vezi toată discuția)
Obtinerea permisului de sedere in romania pentru un cetatean tunisian loredana babai loredana babai Sunt casatorita cu un cetatean tunisian,deocamdata locuim in Spania iar sotul meu are documente de familar a unui cetatean comunitar in Spania...Dorim sa ne ... (vezi toată discuția)