avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am primit decizia de pensionare Deși la motivare nu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am primit decizia de pensionare Deși la motivare nu scria nimic ...

Am primit decizia de pensionare
Deși la motivare nu scria nimic am constatat că nu au fost luate în calcul acordul global, ore suplimentare, prime pentru care am prezentat adeverințe că s-au plătit cotele aferente cas. Am acționat în instanță. Tribunalul a respins acțiunea ca neantemeiata. Am făcut apel. La apel mi-au luat în calcul o adeverință. În motivarea celorlalte două care au fost respinse scrie că nu au fost menționate în mod expres că s-au plătit cotele aferente cas pentru fiecare venit suplimentar în parte. Adică :pt acord, ore suplimentare, prime și că până la obținerea altor adeverințe cu mențiunea expresă a retinerii și virării cas pt acestea nu se vor lua în calcul.
Vă rog dacă se poate să-mi spuneți, dacă depun aceste adeverințe, recalcularea se face din momentul depunerii cererii de pensionare sau de la data depunerii noilor adeverințe? Vă mulțumesc pentru răspuns dacă se poate.
Cel mai recent răspuns: Anton Radu Aurel , utilizator 20:57, 23 Iunie 2021
Incepand cu luna urmatoare a depunerii cererii.
Vă mulțumesc. Sănătate multă vă doresc.

Carp Mircea a scris:

Incepand cu luna urmatoare a depunerii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in anul 2022, m-am pensionat anticipat partial, decizia ... Corinaalexe Corinaalexe Buna ziua. In anul 2022, m-am pensionat anticipat partial, decizia de pensionare fiind in baza datelor din cartea de munca si Revisal, fara adeverinte de la ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensie dupa constatarea unei erori uradustefan uradustefan Buna ziua Am o intrebare legata de procedura recalcularii pensiei in cazul in care am sesizat unele erori Am constatat recent urmatoarele situatii: 1. ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie prin adaugare venituri cu caracter variabil romeo bratu romeo bratu Buna ziua Am obtinut de la angajator adeverinta cu veniturile cu caracter variabil din perioada 1983-2001 care nu au fost luate in calcul la stabilirea ... (vezi toată discuția)