avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, stau intr un bloc la țară, avem probleme ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, stau intr un bloc la țară, avem probleme cu canalizare. ...

Bună ziua, stau intr un bloc la țară, avem probleme cu canalizare. E inundată teava care trece prin boxa unuia dintre vecini.
Nu ne da voie să o desfundam si din aceasta cauza se scurge apă în beci.
Cui trebuie sa ne adresăm să rezolvăm problema.
Cel mai recent răspuns: Steliana@ , utilizator 17:21, 24 Iunie 2021
e boxa lui in acte sau s-a impartit subsolul la mica intelegere?

este obligat sa faciliteze accesul la cererea reprezentantilor asociatiei
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect nu ati precizat statutul boxei
Legal,asociatia de proprietari detine autoritatea si competenta ,prin reprezentant legal,conform disp L nr 196/2018 sa dispuna masuri legale,astfel incat detinatorul boxei sa fie determinat sa permita accesul reprezentantului asociatiei de proprietari care sa execute remedierea deficientei din subsolul tehnic al imobilului de locuit in comun care reprezinta parte comuna


ynocentta a scris:

Pentru analiza si eventual raspuns la obiect nu ati precizat statutul boxei
Legal,asociatia de proprietari detine autoritatea si competenta ,prin reprezentant legal,conform disp L nr 196/2018 sa dispuna masuri legale,astfel incat detinatorul boxei sa fie determinat sa permita accesul reprezentantului asociatiei deb proprietari care sa execute remedierea deficientei din subsolul tehnic al imobilului de locuit in comun care reprezinta parte comuna

Nu avem asociație de locatari, boxa nu este trecuta in acte, le am luat noi Așa fiecare cum am dorit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tevi cumune in boxa unui proprietar denigra denigra Buna seara.am si eu o intrebare.Locuiesc la parterul unui bloc de 2 etaje.Vecinul de deasupra ma inunda la interval de cateva luni.Problema este ca se inunda ... (vezi toată discuția)
Coloana de scurgere bloc nou Paduraru valentin Paduraru valentin Buna ziua, vin și eu cu o întrebare , locuiesc într-un bloc nou ( cu garanție) , și am probleme cu coloana de scurgere de la baie am luat legătura cu ... (vezi toată discuția)
Desfundare/inlocuire coloana de scurgere comuna la bloc Lidia2012 Lidia2012 Buna seara. Detin o garsoniera care de cativa ani este inundata. Anul acesta este a doua oara. Au fost probleme in garsoniera de la etajul superior - teava ... (vezi toată discuția)