avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate acces legislatie: ce site trebuie sa accesez pentru a ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

acces legislatie: ce site trebuie sa accesez pentru a gasi un act normativ?

Buna seara,
Stie cineva sa-mi spuna atunci cand ai nevoie de o lege, OUG, etc.. ce site poti accesa sa poti gasi actul de care ai nevoie?
De exemplu, am nevoie de OUG nr.8/2003, am intrat pe cdep si daca nu iti apare cuvantul "text" nu o poti accesa.
Va multumesc pentru ajutor,
Cu stima Ioan
Cel mai recent răspuns: ofena , utilizator 19:55, 16 August 2006
www.webis.ro cred ca trebuie sa te inregistrezi inainte de a avea acces la legislatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri permanente in vederea calcularii pensiei Sioan Sioan Buna seara, Va rog frumos, daca stie cineva sa-mi spuna, unde pot gasi un act normativ in vigoare, in care sa gasesc ce anume se ia in calcul pentru ... (vezi toată discuția)
Principalele legi pe care trebuie sa le cunoasca obligatoriu un roman ContSters113754 ContSters113754 :)As dori si eu o lista cu principalele legi pe care trebuie sa le cunoasca obligatoriu un roman(constitutia, codul muncii, codul familiei etc). :)S-a ... (vezi toată discuția)
Legi internet ady_best03 ady_best03 Buna seara si mii de scuze pentru deranj. Am si eu o mica nelamurire in ceea ce priveste legislatia IT. E legala postarea de poze, pe internet sau in cadrul ... (vezi toată discuția)