avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general venituri din conventii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

venituri din conventii

Buna,

Pt venituri din conventii se mai depune fisa fiscala 205?
Va multumesc

Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 15:23, 7 Ianuarie 2010
Pentru veniturile din conventii civile se depune Declaratia 205 - Declaraţie informativă privind impozitul reţinut pe veniturile cu regim de reţinere la sursă, pe beneficiari de venit.Formularul se completează de către plătitorii de venit care au obligaţia calculării, reţinerii şi virării impozitului pe veniturile cu regim de reţinere la sursă, cu excepţia veniturilor de natură salarială şi asimilate acestora.

Fisa fiscala este formularul 210 care se completează de către angajatori pentru fiecare persoană fizică care realizează venituri din salarii sau asimilate acestora.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre declaratia 205 ContSters138151 ContSters138151 O firma cu obiect de activitate \"comert cu amanuntul\"care a desfasurat activitate doar 3 luni in anul 2009 dupa care si-a incetat activitatea a primit o ... (vezi toată discuția)
Depunere formular 205-"declaratie informativa privind imp. retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa ContSters70070 ContSters70070 Depunere formular 205-\"declaratie informativa privind imp. retinut pe veniturile cu regim de retinere la sursa Pe acest formular scrie printre altele ... (vezi toată discuția)
Declaratia 305 smarandita67 smarandita67 Va rog sa ma lamuriti cine depune delaratia 305 si in ce caz. (vezi toată discuția)