~ final discuție ~
 Kanis	                   

Anulare contract vanzare-cumparare apartament ANL.
 Buna ziua! Am cumparat in 2018 un ap,ANL cu 2 camere. In care am locuit initial cu chirie.
Ieri am primit ... (vezi toată discuția)
	                    Kanis	                   

Anulare contract vanzare-cumparare apartament ANL.
 Buna ziua! Am cumparat in 2018 un ap,ANL cu 2 camere. In care am locuit initial cu chirie.
Ieri am primit ... (vezi toată discuția)

gigione01	                   

Ce pot face daca Primaria nu vrea sa puna angajatii sa calculeze pretul locuintei ANL?
In anul 2021 s-au publicat normele metodologice de aplicare a OUG ... (vezi toată discuția)
	                    gigione01	                   

Ce pot face daca Primaria nu vrea sa puna angajatii sa calculeze pretul locuintei ANL?
In anul 2021 s-au publicat normele metodologice de aplicare a OUG ... (vezi toată discuția)

ancasiia	                   

Locuiesc intr-un apartament cu chirie de la ANL si am inteles ca dupa 5 ani se poate cumpara. Problema mea este urmataorea: dosarul de inchiriere a fost facut ... (vezi toată discuția)
	                    ancasiia	                   

Locuiesc intr-un apartament cu chirie de la ANL si am inteles ca dupa 5 ani se poate cumpara. Problema mea este urmataorea: dosarul de inchiriere a fost facut ... (vezi toată discuția)