avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract concesiune teren de la primarie - nelamuriri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract concesiune teren de la primarie - nelamuriri ...

Bna ziua,

as dori foarte mult o lamurire daca este posibil...
Firma mea, a concesionat un teren de la o primarie comunala de 110 mp pe termen de 25 de ani , teren pe care am construit un spatiu comercial cu autorizatie de constructie eliberata de acea primarie. Peste 2 ani se implinesc cei 25 de ani si contractul de concesiune expira.
Intrebarea mea este : ce pot face sa intru in posesia terenului,...exista vreun articol de lege care sa ma favorizeze in acest sens, tinand cont ca am platit 25 de an concesiune luna de luna ?

va multumesc f mult.....
Cel mai recent răspuns: page_rrr , utilizator 18:35, 29 Iunie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
si ce ar trebui sa contina contractul de concesiune ....in cateva cuvinte , ca sa NU am aceasta posibilitate ?
As putea sa vi-l trimit pe whatsapp, ca sa va faceti o idee......este succint ?

P.S terenul este proprietate a consililui local , nu este in patrimmoniul de stat si nici pe domeniul public....
va multumesc foarte mult....
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare drept proprietate Robert Marian Robert Marian Am cumparat un apartament. Cota de teren aferenta mi-a fost data in concesiune pe termen nelimitat, cu obligatia de a plati anual o suma de bani. Suprafata de ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren concesionat radooqu radooqu Detin un teren concesionat (apartinand primariei) inca din anul 2000. In ce masura pot cumpara acest teren? Imi permite legea sa fac acest lucru si daca da sub ... (vezi toată discuția)
Pot renunta la concesiune? mabodan mabodan Am concesioat de la primarie 25 mp teren pe care am construit un balcon la parterul blocului intru-cat apartamentul meu nu avea balcon, iar cand am umblat dupa ... (vezi toată discuția)