avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Accesarea contului bancar al altei persoane
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Accesarea contului bancar al altei persoane

Bună ziua! Sunt angajată a unei bănci, iar un prieten de al meu m-a rugat de mai multe ori să îi verific contul bancar şi să îi spun dacă i-a fost transferată o anumită sumă de bani. Recent am avut o ceartă cu el şi s-a răzbunat, făcându-mi sesizare pentru acest fapt. Menționez că am mesaje scrise şi vocale în care îmi solicită să îi verific contul bancar. Pot fi sancționată în această situație?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:51, 2 Iulie 2021
Acum depinde de procedurile bancii. In trecut, eu sunam la banca unde aveam cont si o rugam persoana care se ocupa de administrarea contului sa imi comunice soldul. Si apoi ma prezentam pentru a efectua retragere.

Repet: depinde de regulamentul bancii si de functia pe care o detineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ma confrunt cu un caz de fals informatic și am impresia ... Chertitaflaviu Chertitaflaviu Buna ziua! Ma confrunt cu un caz de fals informatic și am impresia că nu există soluții legale în timp real pt a remedia o problema destul de grava in ... (vezi toată discuția)
Comisioane cristinutz09 cristinutz09 Buna seara, si imi cer scuze de deranj, apelez la dumneavoastra, neobisnuit cu astfel de situatii, caut un pic de ajutor. Mentionez ca am doua carduri la o ... (vezi toată discuția)
Bani virati gin greseala in contul meu magicbycat magicbycat am primit un telefon de la firma unde am lucrat in urma cu 7 luni prin care am fost anuntata ca datorita faptului ca in firma mai era cineva cu numele meu de ... (vezi toată discuția)