avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sotie internata la pshiatrie cu diagnostic psihoza ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sotie internata la pshiatrie cu diagnostic psihoza acuta,externata ...

Sotie internata la pshiatrie cu diagnostic psihoza acuta,externata la cererea familiei fara acordul sotului si neanuntat la externare.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma sa-mi scot tatal din spitalul de psihiatrie trascaionut trascaionut Buna seara.Tatal meu este internat in spitalul de pshiatrie din C-TA de fratele meu si incerc de 2 luni sa-mi scot tatal si nu pot , am platit si un avocat si ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am in instanta pentru custodia copilului daca sotia ... D. Sorin D. Sorin Ce sanse am in instanta pentru custodia copilului daca sotia este luata in evidenta la pshiatrie cu diagnisticele F23. 9 tulburare psihotica acuta si ... (vezi toată discuția)
Daca unul dintre soti este internat la psihiatrie ce drepturi ... Morea Morea Daca unul dintre soti este internat la psihiatrie ce drepturi si obligatii are celalat soț ? (vezi toată discuția)