avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Detergent ecologic ... osim
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Detergent ecologic ... osim

Buna ziua, folosesc de cateva luni bune un detergent ecologic facut dupa o reteta proprie, am experimentat pe hainele noastre si ale prietenilor pana am ajuns la o formula eficienta. Pentru a-l comercializa trebuie sa-l intregistrez la osim, se poate vinde ca fiind produs artizanal sau trebuie sa se faca si diverse teste? Nu prea stiu cu ce sa incep. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:03, 4 Iulie 2021
Va trebuie autorizatie de mediu pentru fabricarea de detergenti, emisa de APM ; autorizatie sanitara etc.

Înregistrarea cererii de marcă
[ link extern ] /
Ultima modificare: Duminică, 4 Iulie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare produse importate sub aceeaºi denumire regãsite în o.s.i.m. lArmAr lArmAr Buna ziua. Sunt incepator, am infiintat un SRL si doresc sa fac import de instrumente medicale. Din ce m am documentat, produsele care doresc sa le import de ... (vezi toată discuția)
Produse cosmetice handmade alexaonix92 alexaonix92 Buna ziua. As avea si eu o intrebare... pentru a putea vinde produse cosmetice preparate de mine am nevoie de ceva autorizatii? sa zicem ca le vand pe ... (vezi toată discuția)
Inregistrare osim denisap27 denisap27 Buna ziua. Ma numesc Denisa si as am urmatoarea idee: am o reteta de prajituri mai veche, si idea mea ar fi sa-mi deschid o mica afacere. Sa-mi cumpar ... (vezi toată discuția)