avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua!tatăl meu a avut un proces în care s-a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua!tatăl meu a avut un proces în care s-a judecat cu ...

Buna ziua!tatăl meu a avut un proces în care s-a judecat cu un vecin pt infractiu ea de lovire.In urma sentinței tatăl a fost condamnat la o amenda penală în valoare de 4000 lei(200 zile), si daune morale către respectivul în valoare de 5000 lei....cealalta persoana a fost condamnată la 1800 lei amenda penală și 1000 lei daune morale către tatăl meu...imi puteti spune va rog ce se intampla daca arata nu îi poate plati acestuia suma de 5000 lei?mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:36, 7 Iulie 2021
Dacă nu plătește va fi executat silit. Să încerce să facă un acord de eșalonare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata daune materiale si morale vvaassiillee vvaassiillee Am avut dosar penal pentru vatamare corporala din culpa in urma unui accident.Am primit 1500 ron amenda penala pe care am achitat-o, tot in acest dosar s-a ... (vezi toată discuția)
Am de platit daune morale eugen stanisteanu eugen stanisteanu In urma unui conflict cu un politist, acesta m-a dat in judecata si am primit un an si 6 luni cu suspendare si trebuie sa-i platesc daune morale in valoare de ... (vezi toată discuția)
Bataie. de pe penal pe civil. kamikaze1999 kamikaze1999 Anul trecut l-am pocnit pe un baiat intr-un club pt. ca acesta ma exaperase (ma tot ameninta sa-i cumpar o bere). Baiatul a cazut si si-a spart capul. A primit ... (vezi toată discuția)