avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... A.N.P.C . Stie exact cineva in subordinea si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

A.N.P.C . Stie exact cineva in subordinea si coordonarea cui ...

Buna ziua ,
Stie exact cineva in subordinea si coordonarea cui se afla azi ( iulie 2021 ) A.N.P.C ? Daca da ,cum pot fi contactati acestia ?
Multumesc ,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 8 Iulie 2021
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor este instituție publică și funcționează ca organ de specialitate al administrației publice centrale, cu personalitate juridică, în subordinea Guvernului și în coordonarea ministrului economiei, comerțului și mediului de afaceri.
Multumesc . Nu s-a aprobat trecerea la Parlament ? Intreb deoarece nu stiu cui sa ma adresez ca sa depun plangere contra ANPC !
Nu este inca in subrdinea Parlamentului.

Reiau: este în subordinea Guvernului și în coordonarea ministrului economiei, comerțului și mediului de afaceri.
Ultima modificare: Joi, 8 Iulie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista o autoritate care sa controleze anpc, daca aceasta isi bate joc de petenti?? ContSters437822 ContSters437822 Buna ziua, Incerc sa reziliez un contract de telefonie mobila Digi, deoarece nu am semnal nici la telefon nici la internet. Numarul respectiv este cel de ... (vezi toată discuția)
Ce institutie a inlocuit agentia romana de dezvoltare? Ionut Popa Ionut Popa Ce institutie a inlocuit Agentia Romana de Dezvoltare, in legatura cu atributiile acesteia privind Legea 110/1992 (vezi toată discuția)
Buna ziua, ati putea sa-mi spuneti cat ar fi salariul de baza ... Iulicabombonica Iulicabombonica Buna ziua, ati putea sa-mi spuneti cat ar fi salariul de baza pentru inspector de specialitate cu studii superioare, debutant? ( mentionez ca am aproape 15 ani ... (vezi toată discuția)