avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Buna ziua , as dori sa stiu care sunt pasii de urmat ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Buna ziua , as dori sa stiu care sunt pasii de urmat pentru infiintarea ...

Buna ziua , as dori sa stiu care sunt pasii de urmat pentru infiintarea unei firme noi de TAXI si cum pot accesa fondurile europene? Pentru firma noua de taxi gen start up.
Cel mai recent răspuns: Lady64 , utilizator 10:26, 8 Iulie 2021
Inainte de a infiinta firma, mai bine consultati un consultant specializat pe start up si vedeti daca puteti realiza o firma de taxi pe start up.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces fonduri europene camellia_camy camellia_camy Buna ziua ! As dori sa va intreb care sunt pasii de urmat pentru accesare fonduri europene nerambursabile ,pentru o persoana de 24 de ani,in vederea ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene atelier haine, magazin online lazarmihai lazarmihai Buna ziua, as dori sa stiu mai multe informatii despre cum as putea accesa fonduri europene pentru un atelier, produsele le voi vinde pe propriul site, ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene davidenco davidenco Buna ziua as dori sa stiu daca se pot obtine fonduri europene nerambursabile pentru o afacere de tip fast food.Mai exact dispun de o suma de bani si vreau sa ... (vezi toată discuția)