avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Mi s a zis ca primesc amenda 500 lei pt limbaj ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Mi s a zis ca primesc amenda 500 lei pt limbaj nepotrivit, dar ...

Mi s a zis ca primesc amenda 500 lei pt limbaj nepotrivit, dar polițistul mi a luat doar numele si adresa, asa ca ma pot trezi cu amenda acasă?
Probabil.o sa primiti pv de contravenție ladomiciliu il puteti contesta în termen de 15 zile de la comunicare.
Da, dar eu cand am folosit limbajul nepotrivit nu ma adresam domnului, ma adresam unui prieten si polițaiul m a oprit si mi a spus amenda 500 lei pt asta, este drept?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Probabil.o sa primiti pv de contravenție ladomiciliu il puteti contesta în termen de 15 zile de la comunicare.

Aceste aspecte le puteti pune in discutie în cadrul procesului,aducând prietenul că martor.Daca e drept sau nedrept legal sau nu stabilește instanța...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda radar oanaelena oanaelena am si eu o intrebare.m-a prins radarul nou cu 91 km/h in localitate.m-a oprit politia si mi-a cerut actele dar nu mi-a facut proces verbal.doar atat mi-au spus ... (vezi toată discuția)
Se poate ataca o asemenea amenda pentru anulare ? dcostyn dcostyn Buna ziua Am si eu o intrebare. Acum o saptamana mi s-a intamplat un eveniment oarecum ciudat. Am venit de la o partida de fotbal si am ajuns in spatele ... (vezi toată discuția)
Cum sa evit amenda pentru trecere pe rosu si neprezentarea actelor... cris#9 cris#9 Va salut cu respect. Nu credeam ca ajungem sa fim opriti de domnii nostri politisti pentru trecere pe galben (poate rosu dupa ce trecusem de trecerea de ... (vezi toată discuția)