avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua!Am si eu o intrebare.Sunt casatorita de 15 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua!Am si eu o intrebare.Sunt casatorita de 15 ani cu sotul ...

Buna ziua!Am si eu o intrebare.Sunt casatorita de 15 ani cu sotul meu si avem impreuna o masina care este trecuta pe numele sotului,acum cateva zile am luat masina si am plecat la mama 2 zile..ma sunat sotul sa i aduc masina si i am zis k mai stau o zi si io voi aduce..M am trezit k a sunat la 112 si a declarat k i am furat masina..mie mi sa spus k este bun comun si o pot folosi si eu cand vreau si unde vreau..A venit cu politia si mi a fost luata masina..este posibil??
Cel mai recent răspuns: Crihan_L , utilizator 17:48, 15 Iulie 2021
@crihan Aveti umor! Ne intrebati pe toti daca e posibil ce vi s-a intamplat sau o intrebati doar pe @emilika ?!
Am intrebat pe toata lumea..iar aici am intrebato doar pe ea..imi e de ajuns raspunsurile pe care le am primit.Va multumesc!

DlGoe a scris:

@crihan Aveti umor! Ne intrebati pe toti daca e posibil ce vi s-a intamplat sau o intrebati doar pe @emilika ?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala din culpa DanielStoica DanielStoica Bună ziua De curând soția mea când a dat sa plece din parcare cu spatele s-a trezit cu o doamna lângă ea țipând ca a fost acroșată de mașina. ... (vezi toată discuția)
Am o problema! greenbongy greenbongy Sotia i-a luat cheile de la masina sotului ei pentru k el a inselat-o.. Ce poate sa faca el in cazul asta? Mai are doar talonul.. Sotia poate fi acuzata de ... (vezi toată discuția)
Gasit chei casa, masina, birou (rog raspuns urgent) ionion11 ionion11 Buna ziua, Am urmatoarea situatie (relatez pe scurt): Aseara, 16 apr, a doua zi de Paste, am vazut o masina care avea in yala portbagajului un set de chei ... (vezi toată discuția)