avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am depus o proba video la un dosar penal in care sunt ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Am depus o proba video la un dosar penal in care sunt partea ...

Am depus o proba video la un dosar penal in care sunt partea vatamata, pe un suport optic (USB) iar procurorul de caz a clasat cauza intrucat politistul care s-a ocupat de caz a afirmat ca pe USB se aflau alte materiale video decat cele pe care am sustinut ca le administrez ca probe.

Banuiala mea este ca au fost sterse probele video si au fost reactivate fisiere video sterse anterior.

In orice caz, nu avea politistul obligatia sa imi atraga atentia ca nu am depus ceea ce pretindeam ca depun? Nu avea obligatia sa vizioneze probele de fata cu mine, cand le-am depus? Dar sa faca proces verbal de primire a probelor?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:40, 12 Iulie 2021
Au principiul aflării adevărului.
Eu am bulversat justitia ani de zile cu acest principiu.
Cine știe sa îl.foloseasca domina în justitie.
Exista tehnici deosebite folosite de cativa avocati dar justitiabilii nu pot folosi astfel.de tehnici pentru ca nu au cum.
Ultima modificare: Luni, 12 Iulie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal - parte vatamata: acces dosar si probe respinse. ... snipe1975 snipe1975 Dosar penal - parte vatamata: acces dosar si probe respinse. Buna seara. Am doua intrebari referitoare la drepturile persoanelor vatamate in cadrul ... (vezi toată discuția)
Favorizarea infractorului gigelas gigelas Buna ziua, pe parcursul unei cercetari penale,efectuate de un comisar sef din cadrul unui IJP, acesta a ignorat declaratiile partilor vatamate,din care ... (vezi toată discuția)
E legal sau nu ce face procurorul? ContSters277534 ContSters277534 Am doua plangeri penale la care am depus plangerea urmand ca la audiere sa depun dovezile in sustinereea celor afirmate. Fara a cunoaste nici o proba, ... (vezi toată discuția)