avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Foi de parcurs
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Foi de parcurs

Va rog frumos sa-mi comunicati daca stiti care este modelul actual de foi de parcurs pe care-l solicita Ministerul de Finante, ca o firma sa-l intocmeasca, deoarece am gasit multe variante si am control fiscal in acest moment pe firma si nu stiu care este modelul necesar sa fie prezentat si este cam ciudat sa-i intreb cum ar trebui sa arate acest document. :)

Daca aveti cumva vre-o varianta in format electronic as aprecia daca mi-o puteti transmite la adresa de mail ionut_o@yahoo.com

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: katica , utilizator 21:44, 8 Ianuarie 2010
Nu cred ca este un model anume de foi de parcurs.Se pot cumpara tipizate de la o librarie sau de la tipografie...
Pentru o munca mai usoara va puteti face un cont(abonament anual) la o bursa de transport,iar in functie de foile de parcurs tipizate completate de soferi,introduce-ti datele online pe contul facut,si automat se genereaza FAZ-ul,il imprimati si il puneti la dosar....Eu asa procedam...si toate datele erau stocate,fara sa se piarda...
Asa puteti afla si consumul masinii la fiecare deplasare...
aveti un model aici

www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare Luu Luu Buna ziua, Am avut un coleg care si-a dat demisia. Azi cand trebuia sa vina dupa bani, i-am spus ca nu ii putem da banii, pana nu aduce cateva hartii pe care ... (vezi toată discuția)
Foaie de parcurs, faz emanuela73 emanuela73 va rog sa-mi spuneti daca o firma de inchiriere masini trebuie sa intocmeasca foaie de parcurs, cum se completeaza, daca trebuie trecut si kilometrajul ... (vezi toată discuția)
Facturi si chitante MMMI MMMI Buna ziua sunt noua pe acest forum am o nelamurire am cumparat de la librarie formulare : FACTURI SI CHITANTA pt firma fara tva am emis deja 3 facturi cu ... (vezi toată discuția)