avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Speta: plata zile concediu din 2019 Data ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Speta: plata zile concediu din 2019 Data incetarii ...

Buna ziua,
Speta: plata zile concediu din 2019
Data incetarii contractului de munca: 30 iunie 2021
Nu a fost inregistrata cerere de efectuare a concediului de odihna pentru zilele ramase neefectuate din 2019.
Angajatorul a refuzat sa compenseze in bani zilele de concediu din 2019..A procedat legal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:42, 13 Iulie 2021
Nu a procedat corect ... la incetarea c.i.m. , zilele de CO neefectuate se compenseaza in bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la plata zilelor de concediu odihna existente in contract in cazul demisie DELPH DELPH Buna Ziua, Doresc sa stiu in cazul in care mi-am incetat contractul de munca in 17 august 2015 dupa incheierea concediului de maternitate in care am ramas din ... (vezi toată discuția)
Concediere ilegala vs. indemnizatia de concediu pe perioada concedierii ilegale codulmuncii codulmuncii daca un salariat a fost concediat ilegal si a castigat drepturile salariale de la momentul concedierii pana la reintegrarea efectiva, in aceste drepturi ... (vezi toată discuția)
Drepturi co la expirare preaviz Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, In cazul in care a expirat preavizul de 20 zile ptr restructurare post, iar salariatul nu a solicitat concediul de odihna ptr perioada lucrata, i ... (vezi toată discuția)