avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stie cineva...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stie cineva...

stie cineva...daca pe cererea de chemare in judecata trebuie obligatoriu adresa exacta de domiciliu a reclamantului sau se poate trece o casuta postala ?
stie cineva...ce se intampla in cazul in care reclamantul nu cunoaste adresa paratei,cum se trece in cererea de chemare in judecata si cum o poate informa ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:29, 10 Ianuarie 2010
In conditiile in care reclamantul învederează că, deşi a făcut tot ce i-a stat în putinţă, nu a izbutit să afle domiciliul pârâtului, preşedintele instanţei va dispune citarea acestuia prin publicitate - art.95 C.proc.civ.
Citarea prin publicitate se face afişându-se citaţia la uşa instanţei. Citaţia se publică şi în Monitorul Oficial al României sau într-un ziar mai răspândit, în cazurile în care preşedintele tribunalului sau completului de judecată apreciază că o asemenea măsură este necesară.
Afişarea, precum şi publicarea citaţiei în Monitorul Oficial al României sau într-un ziar mai răspândit se fac cu cel puţin 15 zile înainte de data fixată pentru judecată.
În cazurile urgente, preşedintele tribunalului sau completului de judecată va putea reduce acest termen la 5 zile.
si cine suporta cheltuielile,Tribunalul sau reclamantul?:O:stunned:
Cheltuielile de publicitate se suporta de catre reclamant ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Dovada indeplinirii procedurii de citare Elena1986ianuarie Elena1986ianuarie Sunt reclamant intr-un proces pe baza de ordonanta presidintiala. Paratul a fost citat la domiciliu din buletin care este casa parintilor el locuind in ... (vezi toată discuția)
Procedura obtinerii unui certificat de grefa allyynnutza allyynnutza buna ziua, imi puteti spune , va rog, care este procedura obtinerii unui certificat de grefa de la judecatorie? Cereri, taxe etc. si daca poate merge o ... (vezi toată discuția)