avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Racordare coloana de gaze bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Racordare coloana de gaze bloc

Buna ziua, doresc sa ma racordez la coloana de gaze iar vecina mea, care pretinde ca este proprietara coloanei, imi cere 250 Euro ca sa semneze fisa de acord (pe langa alte 150 euro pretentia de la alti 3 vecini, fiecare). Doamna nu vrea sa-mi arate vreun act, ca e proprietara ea sau cat a costat-o, ca sa pot sa calculez cota mea, cu tot cu inflatie. Cu toate astea, am acceptat sa-i platesc dar nu vrea prin virament/banca, vrea doar cash. Nu mi se pare corect sa platesc fara sa vad vreun act si fara sa ramana o dovada ca a fost despagubita si cu ce suma.
Problema si mai mare este ca vecina care pretinde ca este proprietara coloanei, este si administratora asociatiei de proprietari.
Va rog sa ma indrumati cu ce pot sa fac mai departe!
Va multumesc pentru timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: Victor__B , utilizator 13:49, 22 Iulie 2021
100% distrigaz accepta declaratia notariala si va da avizul de racordare. Suma pe care trebuie sa o platiti o sa o aflati doar daca va da in judecata proprietara tevii. Bineinteles ca trebuie sa dovedeasca cat a platit pt a vi se calcula cota parte. Mergeti inainte , nu va impiedicati de netoti.
Apelati la o firma de gaze pe care o mandatati sa va reprezinte si sa obtina cele necesare de la Distrigaz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme privind avizul proprietarului coloanei de gaz pentru montarea centalei termice de apartament jupanu_73 jupanu_73 Buna ziua ! Am cumparat un apartament si doresc montarea unei centrale termice de apartament. Proprietare coloanei (prima care a montat pe scara centrala de ... (vezi toată discuția)
Acord acces coloana de gaze goggy goggy Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: locuiesc la parter intr-un bloc de 7 etaje, pe o scara unde deja a fist trasa o conducta de gaze, investitorul ... (vezi toată discuția)
Racordare la teava de gaz a vecinului Mihaill Mihaill Cit timp este proprietar de teava de gaz un anume locatar si ce suma poate pretinde acesta, daca doresti a te racorda ,el fiind primul care s-a racordat ... (vezi toată discuția)