avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... licentiata in drept si master
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

licentiata in drept si master

Sunt aboslventa a facultatii de drept(4ani) si master(1an) in drept administrativ si statutul functionarului public, asi dori sa stiu ca ce pot sa lucrez in domeniu(tribunal, judecatorie, parchet,...) sau unde anume(articol, lege,..) pot sa caut detalii. Ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a fi angajat ca avocat din oficiu si de cine sunt platiti acestia, va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters121670 , utilizator 11:49, 15 Ianuarie 2010
:love2:Va multumesc frumos pentru raspuns!
Momentan,nu sunt in conformitate cu lit.a) al art.11 :">,dar pana voi deveni membru al Baroului,voi avea timp sa rezolv si asta.

O zi buna tuturor si bafta la examen!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primire in avocatura lupica1 lupica1 In primul rand vreau sa va salut,cu respect ,pe toti membrii acestui forum,inainte de a va supune atentiei dumneavoastra o problema. Am varsta de 42 de ani , ... (vezi toată discuția)
Informatii-facultatea de drept ContSters86398 ContSters86398 Va rog mult sa-mi explicati cum se procedeaza !Dupa ce termini facultatea de drept esti avocat stagiar si trebuie sa stai pe langa un alt avocat s ate invete ... (vezi toată discuția)
Despre avocati maria20 maria20 Buna!Sunt studenta la drept. As dorit sa-mi spuneti care sunt pasii pentru a ajunge magistrat.Ce trebuie sa mai fac pe langa perioada de stagiatura de 2 ani , ... (vezi toată discuția)