avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Prenume gresit pe autorizatia de construire. In anul ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Prenume gresit pe autorizatia de construire. In anul 2000 am ...

Prenume gresit pe autorizatia de construire.
In anul 2000 am cumparat un teren si am construit pe el o casa cu toate formele legale.
Azi , dupa 21 de ani, punandu-mi documentele in ordine pentru cei care for ramane dupa mine am constatat ca dintre cele trei documente care demonstreaza proprietatea (actual de vanzare/cumparare teren, autorizatia de construire si procesul verbal de receptie) autorizatia de construire si procesul verbal de receptie au prenumele trecut gresit (Dorinel in loc de Doinel).
Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Mla2021 , utilizator 22:31, 26 Iulie 2021
e o eroare materiala. solicitati autoritatii care a emis documentele (primaria) sa faca indreptarea corespunzatoare. contrar, va trebui sa solicitati acest lucru in instanta. ciudat, totusi! ce nume e inregistrat in rolul fiscal?
Numele corect :Doinel.
Primal act emis de primarie a fost certificatul de urbanism si acesta are numele corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea de destinatie si cartea funciara !!! Anjelique Anjelique In urma cu 11 ani , impreuna cu sotul meu ( actualmente ex ), am construit o statie service auto , care din lipsa de fonduri nu a mai putut fi pusa in ... (vezi toată discuția)
Autorizatie constructie expirata drgnradu drgnradu Buna ziua! Am solicitat si mi s-a eliberat in 2003 autorizatie de constructie si certificat de urbanism. Am ridicat o casa pe teren propietate in baza acestei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, doresc sa cumpar o casa neterminata, este doar constructia ... calling calling Bună ziua, doresc sa cumpar o casa neterminata, este doar constructia la rosu si acoperișul fara usi si geamuri. 1. Nu stiu daca este intabulata.( se ... (vezi toată discuția)