Jugravu Stefan 
	    	Utilizator

Jugravu Stefan 
	    	Utilizator	    

DinuX 
	    	Utilizator

DinuX 
	    	Utilizator	    

DinuX, utilizator
 DinuX, utilizator 	
			 Ghita Carmen 
	    	Avocat

Ghita Carmen 
	    	Avocat	    

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
 CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat 	
			~ final discuție ~
 apeiron2	                   

Rog sa ma lamureasca cineva  cu privire la o mostenire. Sunt singura care a acceptat mostenirea prin declaratie notariala in termen. Mai sunt mostenitori de ... (vezi toată discuția)
	                    apeiron2	                   

Rog sa ma lamureasca cineva  cu privire la o mostenire. Sunt singura care a acceptat mostenirea prin declaratie notariala in termen. Mai sunt mostenitori de ... (vezi toată discuția)

cristina.qec0re	                   

tatal meu, recasatorit, a decedat in urma cu 2 ani/
sotia, mama mea adoptiva, locuieste in apartamentul proprietate personala comuna.
sint singurul copil ... (vezi toată discuția)
	                    cristina.qec0re	                   

tatal meu, recasatorit, a decedat in urma cu 2 ani/
sotia, mama mea adoptiva, locuieste in apartamentul proprietate personala comuna.
sint singurul copil ... (vezi toată discuția)

supperbog	                   

Sotia mea impreuna cu sora ei si tatal lor sunt succesibilii raposatei lor mame si respectiv sotie. Intregul patrimoniu se compune dintr-un apartament dobandit ... (vezi toată discuția)
	                    supperbog	                   

Sotia mea impreuna cu sora ei si tatal lor sunt succesibilii raposatei lor mame si respectiv sotie. Intregul patrimoniu se compune dintr-un apartament dobandit ... (vezi toată discuția)