avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna! Pentru inaintarea unei cereri de executare ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna! Pentru inaintarea unei cereri de executare silita catre ...

Buna!
Pentru inaintarea unei cereri de executare silita catre un executor judecatoresc, refuzul de la banca a unui CEC girat este titlu executoriu sau se are in vedere altceva prin titlu executoriu?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:57, 20 Iulie 2021
Fila CEC reprezinta un instrument de plata, care poate fi titlu executoriu, conform art. 640 CPC. In concluzie, daca fila CEC este refuzata la plata, va puteti adresa unui executor judecatoresc cu o cerere, urmand ca acesta sa solicite incuviintarea executarii silite.
Ultima modificare: Marți, 20 Iulie 2021
Company Advising, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fila cec fara acoperire C_CRISTINA C_CRISTINA Pot sa execut silit o fila cec care a fost refuzata de banca din lipsa disponibil? Cum ar trebui sa procedez? Am si o fila cec in alb lasata garantie. Ma ajuta ... (vezi toată discuția)
Fila cec fara disponibil va rog ajutati-ma!!! belw belw BUNA ZIUA AM O MARE PROBLEMA AM LIVRAT MARFA UNEI FIRME SI AM PRIMIT IN SCHIMB FILA CEC SCADENTA LA 30 DE ZILE. TOTUL IN REGULA PANA AICI....DAR LA DATA ... (vezi toată discuția)
Emitere cec fara acoperire Undertaker Undertaker am o intrebare f. urgenta... o persoana a emis un cec catre o societate, cec care avea o anumita data scadenta. la data scadenta creditorul cecului nu a putut ... (vezi toată discuția)