avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Suntem 3 frati,parintii sunt in viata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Suntem 3 frati,parintii sunt in viata amindoi.Ei doresc ...

Buna ziua! Suntem 3 frati,parintii sunt in viata amindoi.Ei doresc sa imi lase casa si o suprafata de teren! Ce act trebuie sa faca pt. a nu fi atacat in instanta. de catre frati(Doresc sa fie stipulat in contract si obligatia mea de ai intretine! Multumesc frumos astept un raspuns din partea dv.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 22:59, 20 Iulie 2021
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
O donație cu sarcini sau un contract de întreținere ar fi potrivite în cazul dvs. S-ar preta și un contract de rentă viageră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare sau testament? ContSters308077 ContSters308077 Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea problema: - parintii mei vor sa imi lase mie apartamentul dar nu stiu ce contract ar fi bun si fara sa avem probleme ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere ??? ContSters257326 ContSters257326 Buna ziua, doresc sa inchei un contract de intretinere pentru instrainarea unui imobil, contractul se va incheia intre mine si parinti. parintii vor sa ... (vezi toată discuția)
Actul de donatie poate fi atacat/conestat in instanta? sandu_valentin sandu_valentin Am o mare dilema....suntem trei frati (cel mai mic sunt eu) iar parintii ar dorii sa-mi faca act de donatie pe apartamentul in care locuiesc dumnealor,ca dupa ... (vezi toată discuția)