avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Zbor Blue air anulat din cauza starii de urgenta. Am ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Zbor Blue air anulat din cauza starii de urgenta. Am platit bilete ...

Zbor Blue air anulat din cauza starii de urgenta.

Am platit bilete in ianuarie 2020 pt un zbor din mai 2020. Am primit mail ca s-a anulat (cu mai mult de 14 zile) din cauza starii de urgenta.
M-am adresat companiei in vederea returnarii banilor si am primit raspuns ca ii vor primi la 30 de zile de la incheierea starii de urgenta. Nu s-a intamplat asta.
M-am adresat ANPC si raspusul a fost ca esita solicitarea in baza de date privind returnarea insa compania nu e obligata sa faca returnarea banilor intr-un anumit termen pt ca anularea e din cauze militare...

Ce cai mai sunt?

Alte discuții în legătură

Rambursare cost bilete de avion. buna ziua. in luna februarie 2020 am cumparat 2 bilete de avion ... Sanosimproconsult Sanosimproconsult Buna ziua. In luna februarie 2020 am cumparat 2 bilete de avion de la compania Blue Air cu destinatia Londra. In urma instituirii starii de urgenta zborul a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in luna septembrie 2022 am cumparat un bilet de avion ... Virginel Lazar Virginel Lazar Buna ziua , in luna septembrie 2022 am cumparat un bilet de avion Bucuresti -Londra prin agentia eDreams cu compania de zbor Blue air. Zborul a fost anulat de ... (vezi toată discuția)
Modificare zbor wizz air Helena21 Helena21 Buna ziua. În data de 11.03.2018 am cumpărat un bilet de avion dus-întors pe ruta Bucureşti-Lisabona, pentru perioada 24.05.2018-29.05.2018. În data de ... (vezi toată discuția)