avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ..as vrea si eu sa stiu daca se pot calcula ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ..as vrea si eu sa stiu daca se pot calcula tichetele de ...

Buna ..as vrea si eu sa stiu daca se pot calcula tichetele de masa ca fiind parte din salariul minim pe economie !?
Cel mai recent răspuns: GCValentin , utilizator 20:24, 21 Iulie 2021
Conform hotararii de guvern din 13.01.2021:
" Începând cu data intrării în vigoare a prezentei hotărâri, salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, prevăzut la art. 164 alin. (1) din Legea nr. 53/2003 - Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare, se stabilește în bani, fără a include sporuri și alte adaosuri, la suma de 2.300 lei lunar"
Tichetele de masa nu fac parte din salariul minim pe economie .
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim 2021 - contracte suspendate somaj tehnic BRATU ALINA BRATU ALINA Avand in vedere -HOTĂRÂRE nr. 4 din 13 ianuarie 2021pentru stabilirea salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată, art.(1)” (1) ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.care este salariul minim pe economie la data prezentei ... anatole anatole Buna ziua.Care este salariul minim pe economie la data prezentei intrebari si conform carui act normativ? (vezi toată discuția)
Buna ziua!este posibil ca,contractul de munca semnat pe funcția ... Cerasela15 Cerasela15 Buna ziua!este posibil ca,contractul de munca semnat pe funcția de economist economie generala,pe studii superioare ,minimul care este scris sa fie de 2300 ... (vezi toată discuția)