avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care este procedura sa reziliez un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care este procedura sa reziliez un contract de inchiriere cat ...

Care este procedura sa reziliez un contract de inchiriere cat de repede cu putinta? Trebuie sa ma reintorc in tara iar contractul este inca valabil pe inca 2 ani. Chiriasul intelege situatia deci nu ar fi asta o problema dar vreau sa stiu care este termenul minim si unde trebuie sa depun acte in acest sens?
Buna ziua,
daca chiriasul intelege acest lucru, atunci rezilierea se face de comun acord, prin intocmirea unui act ce va fi semnat de chirias si proprietar.
Pentru a da o forta juridica mai mare acelui act, puteti apela la serviciile unui avocat care sa se ocupe de redactarea si incheierea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere reziliat cu abuz Imotep Imotep Buna, dupa ce am intrebat in stanga si in dreapta, am decis sa-mi expun problema cu care ma confrunt si pe acest forum, in speranta ca voi primi solutia cea ... (vezi toată discuția)
Act aditional contract de inchiriere ContSters62729 ContSters62729 Am facut un contract de inchiriere al unui spatiu comercial pe o perioada de 3 ani. Acum chiriasul a dorit o chirie mai mica (criza),iar eu m-am folosit de ... (vezi toată discuția)
Poate proprietarul să mă dea afară după doar două zile de la semnarea contractului de închiriere? Ruxandratudorancea Ruxandratudorancea Buna ziua! Săptămâna trecută am semnat un contract de închiriere pentru un apartament in care stau eu , un băiat și un câine. Doamna Propietara știa ... (vezi toată discuția)