avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am vandut on consola de jocuri care avea o problema pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am vandut on consola de jocuri care avea o problema pe care nici ...

Am vandut o consola de jocuri care avea o problema pe care nici eu nu o stiam,dar nu e atat de grava problema.
Azi cand am vandut produsul l-am lasat pe cumparator sa testeze cum a vrut el, in 5 minute s-a decis si mi-a dat banii in mana,dupa o ora ma suna si ma ameninta cu bataia cu tatal lui daca nu ii dau banii inapoi.Mentionez ca nici eu nu am stiut de acest defect de joystick.Patesc ceva de la politie ?
Ultima modificare: Duminică, 25 Iulie 2021
morox, utilizator
Cel mai recent răspuns: ramona2018 , utilizator 22:29, 25 Iulie 2021
Daca nici tu nu stiai de defectul joystickului, de unde stii ca exista in momentul in care ai vandut produsul? NU cumva incearca sa te fraiereasca, vrand sa iti inapoieze bunul, dar cu un joystick schimbat si cu probleme?? La asta te-ai gandit??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme aparute dupa returul unui produs popescualextraian popescualextraian Buna ziua, In data de 10.03.2017 am achizitionat o consola PS4 de la Media Galaxy/Altex Cluj, sediul Polus. Conform ofertei Media Galaxy, orice produs ... (vezi toată discuția)
Acuzatie pe nedrept? gtotheg gtotheg Buna ziua, am cumparat cateva casti si am decis sa vand o parte pe un website de specialitate , unde am doar calificative pozitive. Dupa un timp ma contacteaza ... (vezi toată discuția)
Amenintari de la client razvanenache81 razvanenache81 Buna ziua,am vandut pe [EDITAT] un site de vanzari-cumparari o placa video functionala pe care clientul a primit-o prin colet postal la data de 22 decembrie ... (vezi toată discuția)