avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lichidare srl-asociat unic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lichidare srl-asociat unic

Va rog mult sa ma ajutati in urmatoarea problema ;sotul meu,asociat unic la un srl,a decedat in 19.12.2009,ce demersuri trebuiesc facute si unde pentru inchiderea societatii ? Cu multumiri !
Cel mai recent răspuns: elyt2004 , utilizator 16:34, 8 Ianuarie 2010
In functie de prevederile Actului Constitutiv al societatii infiintate de sotul dvs. , e bine sa va prezsntati la oficiul registrului Comertului unde este inregistrata societatea, cu certificatul de deces al sotului , certificatul de casatorie si actele de identitate ale mostenitorilor ( sotia si copiii) pentru a cere dizolvarea societatii. Consultantii registrului comertului va vor indruma in vederea completarii dosarului aferent acestei proceduri.
Fie alegeti calea pe care v-a sugerat-o colega sdianaviolina, fie continuati activitatea in calitate de succesor, ori cesionati ori mergeti pe legea falimentului.
concret ce trebuie sa fac sa merg pe legea falimentului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune bialuca1978 bialuca1978 problema mea este urmatoarea: - sotie decedata, sot si fiica supravietuitori - sotia era asociat cu 66% intr-un SRL Ce acte sunt necesare de la firma pentru ... (vezi toată discuția)
Srl fara activitate PARTNERS CONSULTIG SRL PARTNERS CONSULTIG SRL Buna ziua, Am un SRL deschis din 2007 pe care nu am desfasurat nici un fel de activitate. Am depus declaratii in zero si declaratii pe proprie raspundere in ... (vezi toată discuția)
Radierea unei societati comerciale ContSters152796 ContSters152796 In cat timp se radiaza de drept o societate comerciala, daca nu am activitate economica? (vezi toată discuția)