avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarari definitive obtinute post declararea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarari definitive obtinute post declararea falimentului RADET

La momentul declararii falimentului RADET (Noiembrie 2019) Tribunalul Bucuresti judeca un apel ridicat de RADET impotriva unei hotarari judecatoresti favorabile mie.

Putin dupa acea data, apelul a fost respins si a ramas definitiva pt RADET o obligatie de a face + plata unor despagubiri financiare.

Va rog sa ma ajutati sa imi explicati ce pretentii pot avea in relatie cu noua companie infiintata in locul RADET falimentar, pentru a se pune in executie obligatia de a face (este vorba de o debransare) si de a primi despagubirea financiara, hotarate definitiv in instanta.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Legea 290/2003 iulian nicu iulian nicu as dori un raspuns din partea avocatnet ,cu privire la problema mea; am dosarul depus la anrp din luna martie/2007cu decizie ,hotarire,dovada refugiului si ... (vezi toată discuția)
Caile de atac si comunicarea hotararilor civile Nătăfleț Nătăfleț Buna ziua, Situatia: Reclamant in proces de divort cu minori. (fond) Am facut apel, a fost respins ca nefondat in noiembrie 2019. (fara motivare) Mai ... (vezi toată discuția)
Debransare radet -- interpretare hg. 1588/2007 art.12 lit.h) mvaduva mvaduva Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa intepretez formularea \"sa modifice\" prezenta la inceputul HG 1588/2007 Art.12 lit.h) copiata mai jos. Exista voci ... (vezi toată discuția)