avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Transferul de bani intre conturile bancare ale sotilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Transferul de bani intre conturile bancare ale sotilor

As dori sa stiu daca statul roman interpreteaza aceste transferuri ca o forma de venit pe care se asteapta sa o impoziteze. De exemplu, daca in fiecare luna o suma de bani este transferata din contul sotiei in cel al sotului. Conturile sunt la banci diferite, daca este relevant. Si este vorba, evident, de sume deja impozitate.
Cel mai recent răspuns: Bluesargent , utilizator 09:57, 28 Iulie 2021
Nu se poate impozita o astfel.de suma de bani.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conturi bancare cabinet de avocat ContSters33395 ContSters33395 Buna ziua, In ultima vreme au aparit ca ciupercile produse bancare adresate persoanelor fizice independente sub forma unor conturi bancare care sunt ... (vezi toată discuția)
Bani transferati concubinei = venit nedeclarat? vlad067 vlad067 Buna ziua. Lucrez de cativa ani in strainatate iar salariul este platit direct in contul din tara, concubina fiind imputernicita. In fiercare luna virez toti ... (vezi toată discuția)
Restituire aport personal SimionChis SimionChis Buna ziua, am facut ceva plati prin transfer bancar catre cateva persoane fizice. Firma este un srl -prestari servicii - ( markering, turism , targuri si ... (vezi toată discuția)