avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obligati la concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obligati la concediu fara plata

Buna ziua . Lucrez la o societate unde suntem obligati de angajator sa ne facem cerere de concediu fara plata pentru o anumita perioada . Este legal ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:35, 29 Iulie 2021
Acordarea CFP se poate face la initiativa fiecareia dintre parti si nu prin obligarea uneia..

In practica, CFP se acorda la solicitarea angajatului si nicidecum nu poate fi impus de catre angajator, chiar daca este din sectorul public.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate angajatorul obliga angajatul ca sa rezerve 10 zile de concediu pentru sfarsitul anului? Caddy23 Caddy23 Buna ziua, Lucrez la multinationala, mi-au mai ramas 10 zile de concediu pe acest an, din care am vrut sa mai scot 2 zile. Surpriza, cererea de concediu a ... (vezi toată discuția)
Probleme concediu Augustin07 Augustin07 Daca am zile de concediu , angajatorul are voie sa refuze sa mi-le acorde ? Lucrez la un depozit ca stivuitorist.. in aceasta perioada depozitul nostru nu mai ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata fortat OanaMihaelaArvantidis OanaMihaelaArvantidis Buna ziua! Angajatorul ma poate baga obligat in concediu fara plata? Daca da, in ce conditii? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)